Koolmonoxidemelder kopen

Wanneer u een koolmonoxidemelder koopt heeft u de keuze uit verschillende merken en soorten. Het is van belang dat je een CO-melder van goede kwaliteit aanschaft. Een koolmonoxidemelder kopen treft enige voorbereiding omdat er een groot aanbod is. Zo is er de keuze uit verschillende voedingsbronnen en zijn er CO-melders met en zonder digitaal display. Je kunt online eenvoudig een koolmonoxidemelder bestellen bij de webshop koolmonoxidemelder.nl. Deze webwinkel verkoopt een ruim aanbod gecertificeerde koolmonoxide detectoren van de betere merken.

Er zijn CO-melders te koop die gevoed worden door een vervangbare alkaline batterij. De aanwezige alkaline batterij dient ongeveer één keer per jaar te worden vervangen. Daarnaast zijn er ook koolmonoxidemelders die zijn uitgerust met een duurzame lithium batterij. De batterij van deze melders hoeft tijdens de levensduur van de melder niet te worden vervangen. Een alternatief is dat je een melder koopt die wordt gevoed door 230v netspanning met back-up batterij. Het voordeel bij dit type melder is dat wanneer de stroom uitvalt de back-up batterij ervoor zorgt dat deze blijft functioneren. De technische levensduur van een CO-melder varieert per merk en type van 6 tot 10 jaar. Er is een Europese norm voor koolmonoxidemelders. In deze normering de EN 50291 is vastgelegd waar een melder aan moet voldoen en wanneer een melder af dient te gaan. In veel gevallen zijn koolmonoxidemelders die in Nederland en België worden verkocht gekeurd door betrouwbare certificerende instanties zoals CE,  BSI,  Bosec of VdS.

Een koolmonoxidemelder kopen kan voordelig online

Een gecertificeerde koolmonoxidemelder kopen kan tegenwoordig eenvoudig online bij een betrouwbare webshop zoals Allesveilig.nl. Bij deze webwinkel kunt u de betere merken bestellen en een bijkomend voordeel is, dat u de bestelde CO-melder al de volgende dag in huis hebt. Enkele bekende fabrikanten van CO-melders zijn Ei Electronics, Kidde, Honeywell, First Alert, FireAngel en Alecto. Indien u een verbrandingstoestel of open haard in huis heeft is het raadzaam om één of meerdere koolmonoxidemelders te bestellen en deze te monteren volgens de in de gebruikershandleiding omschreven voorschriften. Bij onderstaande online adressen kunt u terecht voor alle merken en type koolmonoxidemelders. Bij één van deze webwinkels kunt u met een gerust hart een betrouwbare en gecertificeerde koolmonoxidemelder kopen. Zij verkopen een breed assortiment koolmonoxidemelders van diverse bekende merken.

Allesveilig.nl
Koolmonoxidemelder.nl
Rookmeldershop.nl